Gama de produse Kluth

Fit food! este un mix de sase fructe tropicale, calitate premium, ideal pentru o viata activa.

Cu proprietati antioxidante, bogate in vitamine intaresc sistemul imunitar si au o influenta pozitiva asupra activitatii intestinale.

Fruit up! – sunt bogate in saruri alcaline. Ele au actiune favorabila asupra organismului, ea fiind mai pronuntata decat an cazul administrarii acestor saruri sub forma de medicament. Organismul are nevoie de o rezerva de baze pentru a transforma si a neutraliza acizii organici si acidul carbonic ce se formeaza in urma metabolismului. Bazele favorizeaza transportul acidului carbonic si activeaza oxidarea acizilor organici din organism. Zilele de cruditati se recomanda celor sanatosi in scop preventiv, precum si celor cu cardiopatii, boli hepatice, renale, hipertensivilor.

Linia fitness cu cele trei sortimente de produse intr-o mixtura perfecta de fructe si alune tropicale.

Contin compusi ce ajuta la digestie si care stopeaza senzatia de foame. Furnizeaza energie intr-o forma concentrata, apreciate de sportivi, ideale pentru gustari intre mese .

Potasiul si calciul pe care le contin fructele au o actiune diuretica. Aportul redus de apa si clorura de sodiu favorizeaza eliminarea apei.

Regimul are efect deshidratant si se recomanda la persoanele ce doresc sa slabeasca; are si actiune antiinflamatorie, contine unele componente bazice, contribuie la cresterea rezervei alcaline a sangelui si reactia urinei devine bazica.

Fructele uscate sunt pe linga fructele obisnuite produse naturale.

Sunt sanatoase, ajuta digestia prin continutul ridicat de fibre si  sunt satioase.

Produsele marca Kluth, furnizeaza energie si constituie o gustare excelenta in pauza dintre mese.

Caise uscate – fara samburi

Caisele mai sunt denumite “Reginele” fructelor uscate datorita continutului lor in fier si potasiu. Deja 3 – 4 fructe acopera necesarul zilnic de vitamina A al unui adult.

Prune uscate – fara samburi

Prunele uscate au un continut importat de vitamina A si C, necesare pentru un par sanatos, unghii, piele si ochi. Prunele ajuta digestia in mod natural si furnizeza corpului o cantitate importanta de hidrati de carbon.

Curmale – fara simburi

Curmalele sunt bogate in continutul de potasiu (mai mare decat bananele). Potasiul este important pentru reglarea continutului de apa din organism cat si pentru functiunile nervilor si muschilor. Curmalele de la Kluth nu contin glucoza.

Ananas confiat

– o excelenta sursa de magneziu, folosit de organism pentru mentinerea sanatatii oaselor, ca si in metabolismul proteinelor si in eliberarea energiei musculare. Magneziul ajuta la echilibrarea nivelurilor de calciu si potasiu.

Cranberries

–  contin vitamina E, un antioxidant puternic, revitalizant al pielii si parului.

Nu contin sodiu,in schimb, sunt o sursa de acid folic, necesar regenerarii celulelor sangelui

Alunele si nucile tropicale

iti ofera 10% din cantitatea zilnica necesara de fier – un mineral cu rol important in formarea hemoglobinei, fara colesterol, digerabile, sunt cele mai mari producatoare de energie dintre toate fructele.

Stafidele contin in cea mai mare parte fructoza, un zahar natural care poate fi transformat cu usurinta in energie de catre organism

Sunt o sursa importanta de antioxidanti si contin vitaminele A si C, precum si minerale (calciu si potasiu).